2013-08-02 02:01:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Figyeljen jobban az egészségére

Napi horoszkóp augusztus másodikára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nem ártana, ha kicsit jobban odafigyelne az egészségére. A zaklatottság különösen nem tesz jót önnek. Az is segít, ha valamilyen jó szokásához ragaszkodik: például reggel rendszeresen tornázik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem tud szabadulni a munkahelyi gondoktól, hiába van itt a hétvége. Pedig családi programra készül, ideje lenne kiereszteni a gőzt. Ehhez azonban a mai napon túl kell szárnyalnia önmagát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Olyasmit kell hallania ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleit. Tanulja meg megvédeni magát: nem vehet a nyakába minden terhet, és felelősséget sem vállalhat mindenért. A gyerekeiért sem.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Párkapcsolatában viharfelhőssé vált az ég. Ne keseredjen el: minden probléma csak esély a továbblépésre. A harmónia küzdelemben teremtődik meg. Elsősorban önmaga felett kell győzelmet aratnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyén előrelépésre számíthat. Az áhított pozíció azonban még várat magára. Egyelőre inkább csak a feladata több. De ne keseredjen el: közel az idő, amikor a jutalmat is learathatja a teljesítményéért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Önre nem jellemző módon ma egy kissé önzőn viselkedhet. Ezt telán egyesek a szemére is vetik. Pedig most kivételesen jogos az önzése: valamire igen nagy szüksége van. Szerezze meg magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy banális félreértés okozhat ma zavart érzelmi életében. Mielőtt pityergésre fogná a dolgot, vagy pláne dühkitörésben robbanna ki, keressen vigaszt kedvesénél. Ha ő nem, valamelyik testvére, rokona biztosan segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kár a pénz miatt aggodalmaskodnia. A rágódás önmagában még nem segít, de ha határozott terveket dolgoz ki, és azok érdekében kitartóan tevékenykedik, akkor sikeres lehet. Lásson neki még ma, keressen új lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy hirtelen ötletből kiindulva ma valami egészen új vállalkozásba, vagy foglalatosságba kezdhet. Ne akarjon azonban rögtön meggazdagodni belőle, először inkább élvezze és mélyüljön el benne. A többi majd csak úgy adódik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Már sokkal nagyobb problémákat is megoldott az életében, mint ami a mai napon felmerül önben. Ha kívülről érkezőnek is látná a bajt, az akkor is elsősorban az ön lelkében gyökerezik. Ha erre ráébred, az már fél megoldás.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bizonytalankodik, de ez a bizonytalankodás önnek jóleső érzés. Talán ön az egyetlen a zodiákusban, akit a bizonyosság rosszabb érzéssel tölt el, mint a bizonytalanság. Így legalább szabadon választhat. A szabadság önnek a legfontosabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kellemesen unalmas napra számíthat. Semmi különös történés nem zavarja meg önt a merengésben – még a munkahelyén sem. A főnökét ma nem is látja, vagy csak nem vesz róla tudomást. A munkát úgy végezheti, hogy szinte oda sem figyel.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: